Lindita - Botë

Chords and Lyrics Lindita - Botë


Artist : Lindita
Song : Botë

Intro : Dm G/D Gm/D Dm

Verse 1 :
Dm F G
Jemi pranë, dhe larg
Gm F Dm
po më ngel në fyt çdo fjalë
Dm G/D
unë dhe ti, shumë ne ngjajmë
Gm Dm
sa vështirë për ne me falë

Chorus 1 :
Dm F G/D Gm Gm7 Dm
Haa aa aa, sëmundje që shërim nuk ka
Dm F G/D Gm Gm7 Dm
aaa aa aa, ndjej se zemra po më ndal

Verse 2 :
Dm F G
Këtë realitet, ne e zgjodhëm vetë
Gm F Dm
s'mundem as të fle, të gjata janë këto netë
Dm F G
njoha vetëm dhunë, kur do të ketë një fund jetë e rëndë si plumb, se po çmendem unë
Gm Aaug/C#
ohhhh

Chorus 2 :

Dm F G Gm F Dm
Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë
Dm F G Gm F Dm
jo më s'mund të duroj, do të doja t'jem më e fortë

Bridge :
Gm Amadd4 Bbmaj7
T'jemi bashkë ne më të fortë
C Dm Cadd9
ohhhh
Gm Amadd4 Bbmaj7
T'jemi bashkë ne më të fortë
C Dm Bbm
ohhhh

Final Chorus 1 :
Dm F G Gm F Dm
Jooooooo (Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë)
Dm F G Gm F Dm
Oooooooo (Jo nuk mundem të duroj, do të doja t'jem më e fortë)

Final Chorus 2 :
Dm F G Gm F Dm
Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë
Dm F G Gm F Dm
jo nuk mundem të duroj, do të doja t'jem më e fortë

For Complete Navigation Please Visit A-Z Chords
Other Song :

Subscribe Via Email

Post a Comment

New Chords