Alban Skenderaj - Engjëll

Chords and Lyrics Alban Skenderaj - Engjëll


Artist : Alban Skenderaj
Song : Engjëll

Verse 1 :
D
Me këmishën në një sup të zbuluar
A
Beli hollë porsa një rreth në dy duar
Bm F#m
dhe me sytë e buzëqeshur si gjithmonë
D
Gjunjët dalin nëpër xhinset e bardha
A
Era luan nëpër flokët e arta
Bm F#m
Dielli duket sikur veç mbi ty ndriçon

Pre Chorus :

G A
Dhe sa herë kalon nëpër qytet
F# Bm A
Si Kupid në zemër me shigjetë
G A
në mijra njerëz mua me godet

Chorus :

G A D A
Engjëll ndoshta tani më kupton
A D
Kur të them je një në një milion
D A
Kur të them se vjen njëherë në jetë
Em G
Se ti je mrekullia e tetë
D A
Kur të thoja me ty lërmë të vdes
Em Bm
Kur provoja të them mirëmëngjes
A G
Ëngjëll më beso
A G A
gjithmonë ke qënë ajo EN-GJELL

Verse 2 :

D
Zëri jot i përcjell tingujt pranverës
A
Buza jote shuan etjen e verës
Bm F#m
Dora si një fllad i ëmbël ledhaton
D
Fjalët e tua horizont diturie
A
Zemra si një oqean çiltërsie
Bm F#m
Vetëm dashuri kudo ti rrezaton

Pre Chorus :

G A
Dhe sa herë kalon nëpër qytet
F# Bm A
Si Kupid në zemër me shigjetë
G A
në mijra njerëz mua me godet

Chorus :
G A D A
Engjëll ndoshta tani më kupton
A D
Kur të them je një në një milion
D A
Kur të them se vjen njëherë në jetë
Em G
Se ti je mrekullia e tetë
D A
Kur të thoja me ty lërmë të vdes
Em Bm
Kur provoja të them mirëmëngjes
A G
Ëngjëll më beso
A G A
gjithmonë ke qënë ajo EN-GJELL.

For Complete Navigation Please Visit A-Z Chords
Other Song :

Subscribe Via Email

Post a Comment