Eye Cue - Ubava

Chords and Lyrics Eye Cue - Ubava


Artist : Eye Cue
Song : Ubava

Verse 1 :
A#m F
Не, јас стварно вака не можам
F# G# C#
Илјада петсто зборови и пак
G# C# G#
Не те разбирам
A#m F
Ми доаѓа да си полудам
F# G# C#
Да се спакувам и одлетам
G# C#
Таму негде сам

Chorus :
F# G# C# G# A#m
И кога ќе те видам убава, убава моја
D#m G#
Заборавам на се, те гледам само тебе
F# G# C# G# A#m
И кога ќе те видам убава, убава моја
D#m C#
Толку лесно светот го заборавам
D#m C#
Длабоко во тебе јас потонувам
F# G# C# G# A#m
И кога ќе те видам убава, убава моја
D#m G#
Заборавам на се, те гледам само тебе
F# G# C# G# A#m
И кога ќе те видам убава, убава моја
D#m C#
Толку лесно светот го заборавам
D#m C#
Длабоко во тебе јас потонувам

Verse 2 :
A#m F F#
Води ме, не ме прашувај
G# C# G# C# G#
Ти знаеш добро да ме возиш не се преправај
A#m F F#
И еве ќе ти признаам
G# C# G# C#
Понекогаш не можам да те поднесам

Chorus :
F# G# C# G# A#m
И кога ќе ми речеш убава, убава моја
D#m G#
Заборавам на се, те сакам само тебе
F# G# C# G# A#m
И кога ќе ми речеш убава, убава моја
D#m C#
Толку лесно светот го заборавам
D#m C#
Длабоко во тебе јас потонувам

Chorus :
G A D A Hm
И кога ќе ми речеш убава, убава моја
Em A
Заборавам на се, те сакам само тебе
G A D A Hm
И кога ќе ми речеш убава, убава моја
Em D
Толку лесно светот го заборавам
Em D
Длабоко во тебе јас потонувам

For Complete Navigation Please Visit A-Z Chords
Other Song :

Subscribe Via Email

Post a Comment

New Chords